Lajme

08Jun 2016

LESNA ka zgjeruar aktivitetet e saj në tërë territorin e Kosovës, në Preshevë, Shkup dhe Tiranë. Me anë të investimeve të vazhdueshme kemi krijuar një bazë prodhuese e cila është në mesin e më të rejave, më efikase dhe me teknologjinë më të avancuar në industrinë e prodhimit të dyerve dhe dritareve dhe është kompania […]