Dritare Dru dhe Alumin

Druri I veshur me alumin ne tre dimensione ;

1- 68 mm me dy xhama , dy gomina

2- 78 mm me tre xhama , tre gomina , xhami I jashtem termik .

3- 92 mm , me tre xhama, tre gomina, xhami I jashtem termik dhe njeri low -e .