1234

234

3

SHERBIMET E LESNA

Lesna është lider në prodhimin dhe tregtimin e dyerve dhe dritareve të drurit dhe të plastikës. Me një experiencë mbi 30 vjeçare dhe me bashkëpunimin serioz me partnerë ndërkombëtarë ajo ofron një gamë të gjerë produktesh për tregun e Kosovës, Maqedonisë dhe Shqipërisë. Misioni i kompanisë Lesna është të ofrojë produkte kualitative dhe me çmime konkuruese në mënyrë që të përmirësojë jetën e klientëve të saj. Lesna, në hap me të bukurën…

  1. Dyer dhe Dritare Druri & PVC
  2. Dyer dhe Dritare Druri + Alumin
  3. Grila Alumini
  4. Dritare Catie & Shkalle Tavani
  5. Dyer te Garazheve
  6. Dyer kundra zjarrit
  7. Parkete & Laminate
  8. Dyer te brendshme

LATEST NEWS